Kundehenvendelse

Her får du nemt få kontakt omkring forskellige opgaver KLIK HER

Bruger Log-in

Har du mistet kodeordet,
så ring til os på 70 22 72 62
Få en fast kontaktperson som kender jer og jeres ejendom, og et
GRATIS
uforpligtende tilbud
på jeres projekt.

Få et godt tilbud

Du kan hurtigt og nemt få besøg af en ekspert, som kan kigge på jeres byggeprojekt KLIK HER

Ring og aftal tid til et byggemøde

Du er altid velkommen til at ringe og aftale et byggemøde. Vi giver os god tid så alle er trygge..

Ring nu på
70 22 72 62

Renovering?

Skal I have renoveret og forbedret jeres ejendom, men er I i tvivl om, hvordan renoveringsprocessen skal forløbe?

Vi sørger for at sætte det bedste team, så både håndteringen og involveringen bliver behagelig og tryg for alle. Bestil byggemøde

Opdater ejendommen med energirenovering

Mange tror, at energirenovering udelukkende handler om, at beboerne i lejlighederne eller ejerne af ejendommen sparer penge. Det gør det ikke.

Det handler også om, at ejeren får en knivskarp bygning, der er fremtidssikret både i forhold til drift og i forhold til fremtidigt salg.

Overvejer I en energirenovering, så kontakt os på 70 22 72 62 eller på mail

Er der mistanke om fugt i ejendommen?

Én ud af fem boliger i Danmark har fugtproblemer. Det er ofte årsagen til udfordringer med indeklimaet for mange boligejere. Problemerne med fugt er helt normale, og det er ikke en katastrofe i sig selv, men de fugtige områder er grunden til blandt andet husstøvmider og skimmelsvamp, og derfor kan det have alvorlige konsekvenser for beboerne - og ikke mindst for ejendommen. Regelmæssig fugtmåling er nødvendig for at sikre et sundt indeklima. 

Skal vi lave en fugtmåling på jeres ejendom, så kontakt os på 70 22 72 62 eller på mail

Har I en vedligeholdelsesplan?

- eller er det bare tid til forandring?

Går I med planer om en større renovering? Drømmer I om nye altaner til ejendommen, eller trænger jeres facade til en fornyelse? Med en gennemarbejdet vedligeholdelsesplan får alle et overblik omkring ejendommens tilstand. Vi finder styrkerne og svaghederne. Vi sætter navn på de udfordringer og steder, der trænger til forbedringer, så I kan tage en beslutning, der styrker jeres boligsituation på lang sigt. 

Hvis I ikke ved, hvad der skal ske, men blot tænker på at forbedre jeres ejendoms værdi, så kan en vedligeholdelsesplan hjælpe jer og ejendommen i den rigtige retning.

Skal vi lave en vedligeholdelsesplan på jeres ejendom, så kontakt os på 70 22 72 62 eller på mail

Et besøg af en byggesagkyndig giver tryghed

Står jeres ejendom til at skulle renoveres, eller vil I bare have et hurtigt overblik over ejendommens tilstand, så er det godt at få en byggesagkyndig til at kigge med. En byggesagkyndig kan være god i mange situationer. Der bliver lavet et “lægetjek” på ejendommen, så I kender den fra top til bund – ude og inde. Det giver tryghed for alle. 

En byggesagkyndig er en slags bolig-læge, der sørger for, at I er informeret og klar over eventuelle fejl eller nødvendige forbedringer. Så undgår I overraskelser i jeres byggeprojekter. Det kalder vi en tilstandsrapport.

Skal vi lave et tjek af jeres ejendom, så kontakt os på 70 22 72 62 eller på mail

"Vi har igennem en længere årrække anvendt Lars B. Jørgensen som vores husarkitekt og byggerådgiver og er forsat meget glade for samarbejdet"

Erik Nielsen

Formand i AB Fuglebakkegård