Vedligeholdelse af vinduer

Ejendommens oprindelige trævinduer, som har vist deres værd gennem mere end 100 år, kan i mange tilfælde renoveres med et fantastisk resultat. Vinduerne kan også optimeres i forhold til energi og støj. Løsningen er gennemprøvet og tager hensyn til ejendommens arkitektur og beboere.

Hvis der er tale om nyere vinduer i træ kan Byggerådgivning DANMARK finde ud af, om de skal males, inden træværket tager skade. Vi kan også finde ud af, hvordan arbejdet bedst skal udføres. Vedligeholdelse af vinduer kræver opfølgning og kontrol, og det er vigtigt at benytte de metoder og produkter, som passer til de enkelte vinduer.

Byggerådgivning DANMARK har mange års erfaring i vinduesrenovering, og vi opstiller realistiske budgetter. Vi regner ikke bare med udgiften til malerarbejdet. Vi tager også højde for en eventuel reparation og grundbehandling, så vinduerne holder i mange år.

Udskiftning af vinduer

Nye vinduer har mange fordele. Producenterne laver vinduer, som isolerer meget bedre end tidligere. Varmetabet fra nye vinduer er ofte kun omkring det halve af, hvad det var for 10-15 år siden.

God isolering betyder, at det ikke trækker så meget fra vinduet, og at der ikke danner sig dug og vand i bunden af vinduet i de kolde perioder.

Hvis ejendommens oprindelige vinduer er blevet udskiftet til termovinduer, skal man overveje, om det kan betale sig at vedligeholde dem. I nogle tilfælde viser det sig ofte, at en ny vinduesudskiftning er billigere og bedre, når både vedligeholdelse og varmebesparelse regnes med i vinduets samlede levetid.

Byggerådgivning DANMARK finder altid ud af, om det kan betale sig at skifte vinduerne, eller om det er bedre at vedligeholde dem. Vi beregner også den samlede udgift på lang sigt med forskellige vinduestyper.

Vi har gennemført mange vinduesudskiftninger og kan hjælpe med at finde en løsning. Vi kigger på alle aspekter såsom ønsker til udseende, betjening, varmeisolering og støjdæmpning.

Få et godt tilbud

Du kan hurtigt og nemt få besøg af en ekspert, som kan kigge på jeres byggeprojekt KLIK HER

Renovering?

Skal I have renoveret og forbedret jeres ejendom, men er I i tvivl om, hvordan renoveringsprocessen skal forløbe?

Vi sørger for at sætte det bedste team, så både håndteringen og involveringen bliver behagelig og tryg for alle. Bestil byggemøde

"Vi har igennem en længere årrække anvendt Lars B. Jørgensen som vores husarkitekt og byggerådgiver og er forsat meget glade for samarbejdet"

Erik Nielsen

Formand i AB Fuglebakkegård