Vision & Mission

Byggerådgivning DANMARK er en sund og fornuftig dansk rådgivningsvirksomhed. Vi har som en ansvarlig virksomhed selvfølgelig tegnet alle relevante ansvars- og kautionsforsikringer.

Byggerådgivning DANMARK er branchens proaktive og erfarne rådgiver. Vi er altid i front med udviklingen inden for byggesektoren, så du kan være helt tryg omkring dit byggeprojekt.

Vi vil være den samarbejdspartner i Danmark, som skaber mest tryghed i byggeriet. Det er vores mål!

For at skabe tryghed sender vi løbende byggestatus til bestyrelsen om foreningens projekt. Og vi gør det på en overskuelig måde, så man ikke behøver nogle særlige forudsætninger for at kunne finde og læse informationerne. Vi går altid i dybden med vores forarbejde og research, inden vi giver et tilbud - så du kan være helt tryg!

Vores idé er helt enkel. Du skal have en positiv oplevelse, når du tager kontakt til Byggerådgivning DANMARK. Vi er til for dig. Og du skal altid have optimal tryghed i byggeriet.

Som rådgiver ser vi det som vores helt naturlige opgave at inddrage alle relevante samarbejdspartnere, inden vi igangsætter et projekt.

Vores forretningsmission siger det meget klart:

Ved konstant at være på forkant vil vi skabe mere tryghed i byggeriet for ejendommens bestyrelse og beboere.

Få et godt tilbud

Du kan hurtigt og nemt få besøg af en ekspert, som kan kigge på jeres byggeprojekt KLIK HER

"Vi har igennem en længere årrække anvendt Lars B. Jørgensen som vores husarkitekt og byggerådgiver og er forsat meget glade for samarbejdet"

Erik Nielsen

Formand i AB Fuglebakkegård