Vi er medlem af Danske Byggeøkonomer og Danske Arkitekter - så alle er i trygge hænder

Vores mål er at sikre dig de bedste forudsætninger for et godt byggeprojekt. Derfor har vi allieret os med 2 store foreninger - så du altid får mere tryghed i byggeriet!

Danske Byggeøkonomer

Foreningen Danske Byggeøkonomer blev grundlagt i 1985 som en faggruppe under Praktiserende Arkitekters Råd (PAR) nu Danske Arkitektvirksomheder (Danske Ark).

I dag er Danske Byggeøkonomer en selvstændig forening, der udbyder byggeøkonomuddannelsen i samarbejde med Akademisk Arkitektforening.

Danske Byggeøkonomer blev dannet med henblik på at skabe og udvikle fælles nationale standardprocedurer for byggeri.

Danske Ark

Danske Arkitektvirksomheder, Danske Ark, er foreningen af private rådgivende arkitektvirksomheder. Danske Arks formål er at varetage de rådgivende arkitektvirksomheders erhvervsmæssige forhold og styrke virksomhedernes position, kvalitative niveau og professionalisme som bygherrernes uvildige rådgivere. Danske Ark er medlemsorganisation i Dansk Industri, DI.

Danske Ark varetager medlemsvirksomhedernes interesser i forhold til det politiske system, offentlige myndigheder, bygherrer og entreprenører. Det sker bl.a. inden for udbuds-, kontrakt-, ansvars- og forsikringsforhold, IKT, bæredygtighed, kompetence- og forretningsudvikling.

 

Få et godt tilbud

Du kan hurtigt og nemt få besøg af en ekspert, som kan kigge på jeres byggeprojekt KLIK HER

"Vi har igennem en længere årrække anvendt Lars B. Jørgensen som vores husarkitekt og byggerådgiver og er forsat meget glade for samarbejdet"

Erik Nielsen

Formand i AB Fuglebakkegård